Penne picante cu piept de pui - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Penne, 12 Noi 2013 | 6299 vizualizari

 

Pozele nu sunt grozave. Nici nu aveam de gand sa postez reteta. Am vrut doar ceva rapid de servit. Dar a fost atat de bun, ca nu va pot spune! Din pacate nu am avut nimic verde ca sa colorez frumos platoul :( Dar l-am colorat, intr-un final, cu un vin rosu demisec! :P Zestrea Murfatlar. Acum sa imi zica specialistul daca se potriveste! Daca nu, asta este! S-a baut si mi-a placut!

 

INGREDIENTE

  • 300 g penne
  • un piept de pui mic (dezosat)
  • 200 ml suc de rosii
  • cativa catei de usturoi
  • o rosie mare bine coapta
  • o ceapa galbena potrivita
  • 2-3 linguri cu ulei de masline
  • patrunjel sau busuioc proaspat (eu am avut uscat)
  • condimente dupa gust: sare, oregano, busuioc si fulgi de chili (o lingurita)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne picante cu piept de pui - Philips Multicooker:

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri si il punem la prajit in cele 2-3 linguri cu ulei de masline. Setam din MENU functia FRY pentru 30 de minute. Intre  timp, am oparit pastele penne, pentru a nu astepta prea mult. Cand pieptul de pui s-a rumenit usor (cam 15 minute sunt suficiente) adaugam rosia taiata in cubulete mici, usturoiul si ceapa julien, condimentam dupa gust si le lasam sa se caleasca cam 5 minute. Adaugam apoi pastele penne si sucul de rosii, amestecam usor usor (eu am cam exagerat si s-au sfaramat pastele) si lasam Multicooker-ul sa termine programul pentru care a fost setat. Pe drept cuvant, sunt o nebunie! Mai ales daca va place mancarea picanta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne picante cu piept de pui - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste penne cu mozzarella